tisdag 13 januari 2009

Som Bambi

Blixthalkan slår till, de är iskana hela vägen till och från skolan och på två timmars promenad hinner jag vurpa inte mindre än nio gånger. Ja nio, jag är naturligt obalanserad. Här är några av mina personliga favorit fall;
1. "The Nazi" (eller "Hail the cab" för den som vill vara mer politiskt korrekt)
Det kanske vanligaste fallet, en klassisk bannanskals halkning som får en att flaxa och vifta med armar och ben på ett sätt som gjort Der Führer stolt.
2. "The sidestep shuffle"
Oh shiet, benet glider, benet glider! På ren reflex åker resterande lemmar ut åt motsatt håll i ett tappert men fruktlöst försök att återvinna balansen. Inträffar ofta på återhämntningen från "the nazi"
3. "Falling star"
Inträffar när de är så fruktansvärt halt att jag inte vågar lyfta fötterna. Min tanke är att jag skulle vara säker enbart för att jag bibehåller konstant markkontakt. Hah! Säger moder natur och benen glider ut i split tills jag faller framåt på näsan.Translation: It's terribly slippery outside now and since I have very poor balance I usualy tip over about half a dousin times on my way to school. Here are some of my favourite falls complete with paint illustrations.

2 kommentarer:

m(~__~m)~~~~ sa...

omg jag älskar dig <3

Maria ♥ sa...

Spliten som kommer efter The Falling Star gör GROTESKT ONT.