söndag 28 juni 2009

Welcome morning sun, did you bring me some fun?

Återupptäckte lite gamla skivor när jag rensade ur min garderob, bland annat det mest indy min musiksmak har att erbjuda i form av Ingy. Så indy att de inte finns på youtube, herregud. Känner ni er musikaliskt öppensinnade skulle jag rekomendera Pilot och Barkboat från deras första och enda album Unlikley Heroes. Om ni kan få tag på dem någonstans. Nu ska jag ut i sommaren och spela lite badminton, jag är trött på att klampa runt i garderoben, jag kommer ändå inte på några bra idéer. Jag överväger att färga håret mörkt inför japan, åtminstonde en lite chokladigt brun, det tycks ju alltid finnas en viss självrisk med att vara blond utomlands. Vad säger ni, yay or nay?

2 kommentarer:

Angelica sa...

Åh nej! Jag tänkte ju precis kommentera att du var så fin i just den där blonda nyansen :< Men vad jag sett passar du väldigt bra i mörkt hår också, och du har ju rätt i det där med att vara blond utomlands -.-'

Anonym sa...

NAY. En blir ändå typ behandlad som en prinsessa i Japan om en är blond. (inte för att det alltid är så kul och fräscht, men jag tror inte att du behöver oroa dig)